Akademija za osiguranje

Pravovremena i tačna informacija je ključ donošenja kvalitetnih poslovnih odluka. Izdvajamo Vam bitnu novost vezanu za delatnost osiguranja, a tiče se unapredjenja prodaje osiguranja kroz kvalitetno informisanje i edukaciju.

Prva Akademija za osiguranje – AzO počela je sa prvom grupom polaznika 25.novembra 2010. u Beogradu.

Akademiju su osmislili i pokrenuli agencija za zastupanje u osiguranju „KapitalExtra„ i „MetLife“ osiguravajuće društvo. Svoju liču angažovanost i podršku u pokretanju Akademije dali su vlasnik agencije „KapitalExtra“ dipl. Ecc. Marija Janković Kostić, zam. generalnog direkrora „MetLife“ osiguranja Eleftherios Vassiliou i direktor prodaje „MetLife“ osiguranja dipl. pravnik Momir Talić.

Kapital Extra

Pokazalo se da u poslovima zastupanja u osiguranju nema profesionalnog pristupa klijentima na našem tržištu.

Jeste da je zastupnički posao u osiguranju u Republici Srbiji tek u razvoju, evidentno je da su upravo zastupnici oni koji treba da doprinesu širenju svesti o potrebi osiguranja.

Uvideli smo potrebu i postavili zadatak i cilj Akademije za osiguranje, a on je sledeći:

Profesionalno i stručno osposobiti saradnike kao vrhunske zastupnike u osiguranju, koji će tržište Srbije individualno i pouzdano savetovati o potrebama osiguravanja života i imovine. Pomoći pri izboru najkvalitetnijeg osiguranja za klijenta i njegovu porodicu. Takodje, pomoći u izgradnji sigurnosti i bezbrižnosti u penziji. Osvestiti klijente o potrebama i benefitima štednje za sigurniju budućnost.

Ali trebamo i Vas. Buduće polaznike Akademije i klijente. Savetujemo da se slobodno javite jer možete da steknete nova znanja i iskustva u trenutno najperspektivnijoj poslovnoj oblasti-OSIGURANJU.

Ako Vam naš teksti i ova stranica pomognu u ispravnoj odluci mi smo zadovoljni, a Vi nam zauzvrat pišite (KONTAKTIRAJTE NAS) jer tako možete pomoći i drugima.

Osiguranjem od rizika kojih Vas je strah, kupujete i miran san.