Postanite profesionalni zastupnik u osiguranju!

Nezaposleni ste i tražite posao? Jednostavno Vam je dosta dosadašnjeg posla i želite zaradjivati puno više? Ako je odgovor na bilo koje od ovih pitanja DA, Vi ste na pravom mestu.

Prodaja osiguranja je jedan od najzahtevnijih poslova, a kvalitetan zastupnik osiguranja možete postati samo nakon dugogodišnjeg rada. Iz tog razloga je i najplaćeniji posao u Srbiji i spada medju deset najplaćenijih poslova u svetu.

Radno vreme odredjujete sami, Vi ste sami sebi šef i zarada je onolika koliko Vi želite. Zvuči neverovatno ali je istinito Upoznajemo Vas s programima naših partnera u osiguranju, tehnikama prodaje i tu vas naučimo prvim koracima. Nakon toga niste prepušteni sami sebi.

Mi od Vas stvaramo profesionalce, jer samo profesionalac može ovaj posao raditi odgovorno i po Zakonu o osiguranju. Pružamo Vam pomoć u pripremi polaganja ispita kod NBS, za dobijanje licence ovlašćenog zastupnika u osiguranju. Naša agencija nudi mogućnost stalnog zaposlenja i besplatnu obuku i usavršavanje.

  • Pružamo mogućnost perspektivnim početnicima da uz stalnu edukaciju i obuke postanu profesionalci u našoj delatnosti.
  • U našoj agenciji posebna pažnja se posvećuje školovanju naših saradnika.
  • Stalno smo zainteresovani za kontakt sa ljudima punim entuzijazma, koji svojim angažovanjem i zalaganjem mogu da unaprede izgradnju svog poslovnog uspeha i naše produktivnosti.


Za sve koji žele da budu angažovani na poslovima osiguranja
, potrebno je da pošalju Biografiju – CV na email: office@zivotnoosiguranje-online.com