Potrebna Vam je polisa putnog osiguranja ODMAH? – na pravom ste mestu!

Kada planirate letovanje, sigurno ne razmišljate o opekotinama ili trovanju hranom, kao što ni kada se ide na skijanje ne mislite o uganuću zgloba i drugim povredama. Nažalost, nezgode se dešavaju i mogu da upropaste celo putovanje.

Uskoro krećete na put?

Dok se pripremate za putovanje ne zaboravite  polisu osiguranja koja će pružiti Vama i Vašim najmilijima brzu, efikasnu i profesionalnu podršku u slučaju iznenadnih bolesti ili nesrećnog slučaja tokom boravka u inostranstvu.

Putno osiguranje

  • Obezbeđuje brzu i efikasnu pomoć u neželjenim situacijama u inostranstvu.
  • Pokriva troškove lečenja bolesti ili posledica nesrećnog slučaja van zemlje.
  • Pruža kvalitetnu medicinsku pomoć u hitnim slučajevima, gde brigu o Vama i Vašim najbližima preuzimaju profesionalci. Ako je neophodno, oni sprovode i nadziru lečenje i organizuju povratak u zemlju prebivališta.
  • Obezbeđuje pomoć i podršku u svakom momentu, jer je naša asistencija na raspolaganju svakog dana 24 časa dnevno.


Putno osiguranje za sportiste

Za sportiste rekreativce, kao i za skijaše namenjena je posebna vrsta polise osiguranja. Pored uobičajenih pokrića koje nude i obične polise putnog osiguranja, za skijaše i sportiste pokriveni su i troškovi saniranja povreda i zdravstvenih problema koji nastanu na ski-stazi ili tokom rekreativnog bavljenja nekim sportom. Iz tog razloga su ove polise i nešto skuplje, jer štite osiguranika i u situacijama u kojima „obično“ putno osiguranje ne važi.

Teritorijalno pokriće

Naši državljani putno zdravstevno osiguranje mogu koristiti u inostranstvu, u Evropi i celom svetu, ali ono ne važi u Republici Srbiji. Polisa se može ugovoriti na period od svega jednog dana pa naviše, a po potrebi se može i produžiti.